Ankete su pokazale da, na primer, muškarce zaposlene u finansijskim ili kompjuterskim sektorima treba zaobilaziti u širokom luku, jer će ga učiniti još dosadnijim

Seks može da postane dosadan pa vam, na osnovu istraživanja sprovedenog među ženama, dajemo nekoliko saveta – koji su muškarci poželjni partneri u krevetu, a koje treba izbegavati…


Ako vam je seksualni život zapao u dosadu i imate osećaj da bi pod hitno trebalo nešto da menjate, nije loše poslušati savete drugih žena na temu – koji muškarci su najbolji u krevetu.


Ankete su pokazale da, na primer, muškarce zaposlene u finansijskim ili kompjuterskim sektorima treba zaobilaziti u širokom luku, jer će ga učiniti još dosadnijim. Bez obzira na to što će zvučati kao totalni stereotip, među svim zanimanjima kao najatraktivniji seksualni partneri proglašeni su: kamiondžije i vozači autobusa.


Naime, oni su skloni prljavom govoru u krevetu, što se u kratkim aferama pokazalo kao vrlo poželjno, a na listi su im se, prilično iznenađujuće, vrlo približili advokati, kojima su dragi eksperimenti u krevetu, što je takođe poželjno ponašanje.
Ne čudi da su na vrhu top liste najdosadnijih muškaraca računovođe i teleoperateri, a tamo ih je postavila potpuna neinventivnost i predvidljivost u krevetu.