Vozačima je ponekad teško doći do utovarne stanice . Može biti teško pronaći ulazna vrata ili razumjeti prometna pravila objekta. Zbog toga je grupa vozača stvorila uslugu koja će pomoći ostalim kamiondžijama da bez ikakvih problema stignu do odredišta i riješe formalnosti.

Na stranici za prijevoz robe ćete naučiti o pravilima registracije prije istovara u raznim postrojenjima, kontejnerskim terminalima i logističkim centrima. Web lokacija je na poljskom, ali nemojte se bojati koristiti bilo kojeg proširenja prevoditelja u vašem pretraživaču. Radiće sjajno.

Videćete mape tih mesta, na kojima su označene ulazne i izlazne kapije. Otkrićete kako su drugi vozači procjenjivali socijalne usluge koje se nude. Možete „komentirati oko 30 000 lokacija, uglavnom u Evropskoj uniji ali i u Americi“, piše na veb lokaciji.

U tvornici postoji lavirint ulica i utovarnih i istovarnih prostora, najveći broj je 826. Dakle, zaboravite na navigaciju i prebacite se na ispisanu kartu “, piše jedan od vozača, ocjenjujući tvornicu Roquette u Lestremu u Francuskoj.

Usluga je prvenstveno upućena novim vozačima. Zahvaljujući informacijama koje sadrže mogu saznati više o procesu registracije na različitim lokacijama, ne samo u Europi. Teoretski bi im sve ovo trebali priopćiti zaposlenici tvornice ili skladišta. U praksi to nije uvek tako. Postoji jezička barijera, ponekad nema dovoljno karata ili zaposlenici nisu u mogućnosti pomoći svemu.

Dodajte svoje vlastite recenzije

Lično sam imao problema sa registracijom u velikim tvornicama u Njemačkoj i Francuskoj. Svaki vozač trebao bi dobiti tiskanu kartu fabrike i slijediti je, nažalost nije bilo karata i morao sam improvizirati. Nisam znao na koju kapiju ulaziti, a na koju otići, gdje se nalaze vage za kamione, gdje su kancelarije, toaleti i tuš. Poljski, engleski i njemački obrasci za registraciju također nisu bili dostupni “, podsjeća autor ovog web mjesta.

Jednom kada se prijavite u Trucker Check, možete pomoći u stvaranju ovog jedinstvenog vodiča. Opišite, između ostalog, pravila koja se odnose na utovar i istovar, detaljnu lokaciju, vrijeme posjeta i registracije, pravila koja reguliraju parkiranje u prostorijama i socijalne ustanove, ako ih ima .

Vozači vozačima

To nije jedini alat kojim vozači mogu jedni drugima pomagati na poslu. Drugi primer je aplikacija Transparking, uz koju možete naći besplatan parking prostor. Vozači mogu navesti koliko je prostora na raspolaganju i procijeniti stanje na parkiralištima i njihovim objektima.


Ostavite komentar

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime