Nakon partnerskih odnosa Bundeslige sa FC Bayern Munchen, Borussijom Dortmund, Borussijom Mönchengladbach, VFL Wolfsburg i Hamburger SV, MAN predstavlja TGX specijalna izdanja u bojama 5 nogometnih timova.

Model s ograničenim izdanjem može se opremiti motorima koji su u skladu s najnovijom Euro 6d tehnologijom snage do 640 KS, sa kabinom XXL vozača i sa Aero paketom. Naravno, s vanjskim izgledom u bojama jednog od pet klubova Bundeslige, prve nogometne lige Njemačke.

MAN TGX specijalna izdanja dolaze s promjenama dizajna i udobnošću iznutra, a izvana se mogu konfigurirati u bojama vašeg omiljenog nogometnog kluba. Takođe, svaki model dolazi sa posebnim iznenađenjima iz jednog od 5 nemačkih klubova.

MAN TGX – specijalno izdanje Bayern iz Minhena

Kako FC Bayern već godinama dominira u Bundesligi, tako i MAN TGX model s izvanrednim performansama u pogledu snage i pouzdanosti na cestama širom Europe. Bez obzira govorimo li o Londonu, Milanu ili Barceloni, zvijezde nogometnog tima FC Bayerna iz Minhena imali su priliku otkriti brojne taksije za vozače, ali u nijednom Thomasu Mülleru, David Alaba i Manuel Neuer nisu se osjećali dobro kao u onoj specijalnog izdanja modela MAN TGX.

MAN TGX – Borussia Dortmund Special Edition

Strast i emocije koje navijači Borusia Dortmund dožive u svakom meču pronalaze se i u kamionu MAN TGX, koji je takođe dostupan u bojama ovog tima. Rješenja koja MAN nudi zadovoljavaju sve potrebe transportne i logističke kompanije.

MAN TGX – Borussia Mönchengladbach specijalno izdanje

Kao što igrači Borussije Mönchengladbach daju sve iz igre u utakmicu, tako i MAN TGX model pruža snažne motore od najmanje 510 KS, koji rješavaju svaku igračku situaciju u vašoj kompaniji. Naravno, možete naručiti u bojama ekipe Borussia iz Mönchengladbacha.

MAN TGX – VFL Wolfsburg Special Edition

Kao što “vukovi” u Wolfsburgu znaju kako dominirati na svakoj utakmici, tako će se MAN TGX neprestano primjećivati ​​na vašem parkiralištu. Kamion s dugim teretom koji se ističe svojim performansama i pouzdanošću i koji odlučno ukazuje na dizajnersko poglavlje.

MAN TGX – Specijalno izdanje Hamburger SV

Izgrađen u Minhenu, MAN TGX je dom najvećih stadiona u Njemačkoj, ali i puteva širom Europe. Model dostupan u bojama hamburškog tima upotpunjuje i niz posebnih izdanja posvećenih partnerstvu sa timovima iz Bundeslige. I, naravno, bilo koji vozač bio bi oduševljen da provede svoje vrijeme u kabini XXL, uz izvrsne sigurnosne i udobne karakteristike. Tim više što je model oslikan bojama omiljenog tima.