Mnogi vozači kamiona barem su jednom sanjali da će biti trkački vozači ili barem prisustvovati Velikoj nagradi Formule 1. Sada mogu biti bliži svom snu uz pomoć specijalnih polovnih kamiona.

Centri Volvo Used Truck u Velikoj Britaniji prodaju flotu od 24 kamiona Volvo FH 4 × 2 s kabinama Globetrotter XL koje su pripadale timu McLaren Racing F1. Iako se u Velikoj Britaniji prodaju u 14 centara za polovne kamione Volvo. Dostupni su u dvije varijante šasije (X-Low i Srednja) i imaju kilometražu između 30.000 i 60.000 km.

Također će imati i McLaren Racing certifikat autentičnosti. Kabine su obojane uglavnom metalnim srebrom, isprekidane nijansama žute i McLaren logotipom na crnoj pozadini. Korišteni su u sezonama 2018. i 2019. formule 1 , za utrke u Europi.

Kamioni imaju luksuzne karakteristike, poput kožne presvlake sjedišta. Specifikacija je također velikodušna iz tvornice, uključujući frižidere i mikrovalnu.

Motor je također poseban: Volvo D13K sa 540 KS i 2.600 Nm. Kamioni imaju najnoviju generaciju I-See sistema predviđanja, a zadnja osovina ima omjer 2,31: 1.

Polovni kamioni dolaze sa 24-mjesečnom garancijom na pogonski sistem. Opciono se može produžiti na 36 meseci. Takođe su gume duboke najmanje 7 mm u gazištu.

Svaki prodani kamion bit će popraćen McLaren privjeskom od karbonskih vlakana i kape McLaren Racing koji potpisuju trenutni vozači Formule 1 Carlos Sainz i Lando Norris. Ponude mogu pogledati ovdje .

Ostavite komentar

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime