Firma: Finne-Transport GmbH
Plata:2000-2200€
E-mail:personal@finne-transport.de
Ugovor:Stalno zaposlenje

Zahtevi:

Potrebno je da kandidat poseduje vozačku dozvolu CE kategorije sa COD-om 95 i iskustvom u vožnji kamiona sa prikolicom. Potrebno je poznavanje Nemačkog jezika sa diplomom A1 sa Goete ili ÖSD instituta( poželjno je poznavanje i višeg nivoa Nemačkog jezika).

Aplikacije bez ovih zahteva na žalost ne mogu biti razmatrane!

Uslovi rada: Nudimo ugovor za stalno zaposlenje u Nemačkoj firmi, sa nemačkim papirima.

Novi vozni park.

Mesečna plata prvih 6 meseci 2000€ neto.

Do 30 dana godišnjeg odmora.

Radnu uniformu.

Pomoć oko pridruživanja porodice.

Dužnosti:​ Vožnja kamiona sa prikolicom sa promenljivim kontejnerima. Dva vozača su u jednom timu. Radi se od ponedeljka do petka (spava se u kamionu), vikend je slobodan ( spava se u stanu-smeštaj obezbeđen). U pitanju je prevoz nameštaja, vozači ne vrše utovar i obezbeđenje tovara, ali vrše istovar ( u pitanju je školski i kancelarijski nameštaj – školske klupe, stolice, ormarići, kancelarijski stolovi i ormani). Vozi se samo po Nemačkoj.

I pitanju je manja porodična firma koja se bavi prevozom školskog i kancelarijskog nameštaja,a koja posluje od 1987 godine. Svi zainteresovani su u obavezi da pošalju svoj CV na Nemačkom jeziku ! na mail personal@finne-transport.de

Kandidati su takođe u obavezi da zakažu termin u Nemačkoj ambasadi u Beogradu,ako su iz Srbije ( čekanje na termin po novom od marta traje oko 3 meseca – zbog korone je trenutno stopirano), takođe je potrebno da imaju sertifikat za A1 Nemačkog jezika ! sa Goete ili ÖSD instituta.

Svi kandidati koji imaju gore navedeno će biti kontaktirani preko skayp-a ili whatsapp-a.

Ostavite komentar

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime