OSJEČANI Goran i Sanja Žiroš u bračnu luku su uplovili u zaista velikom stilu. Točnije, moglo bi se reći da su se u nju uvezli.

Oni se do crkve nisu odvezli u limuzinama i luksuznim automobilima, već u šleperima.

“Kamion vozim već godinama i davno sam odlučio: ‘Kad se budem ženio, po ženu ću doći kamionom’, naravno ako ona na to pristane”, priča nam 27-godišnji Goran.

Zbog toga je u subotu organizirao pravu kamionsku povorku za svoju odabranicu Sanju, a u svemu mu je pripomogao i šef.

“Nemam svoj kamion pa mi je šef posudio kamione firme. Jedan je bio kod Sanje kući, a jedan kod mene. Do crkve smo išli svatko u svojemu kamionu, a iz crkve u jednom”, kaže.

Prije obreda je Goran do Sanjine kuće u Tenji, mjestu kraj Osijeka, morao prijeći 15 kilometara pa je ova svadbena povorka sa šleperom na čelu bila apsolutna atrakcija.

Vjenčali su se u u crkvi kraj Trga Ante Starčevića gdje su prije obreda parkirali svoje svadbene kamione. Nažalost, radi se o pješačkoj zoni pa su dobili i kaznu od 70€. 

“Nema veze za kaznu, pretpostavljali smo da ćemo je dobiti pošto je to pješačka zona. Netko nas je valjda prijavio dok smo bili u crkvi”, kažu ovi maštoviti mladenci kojima ni kazna nije uspjela pokvariti ludo slavlje.

1 KOMENTAR

  1. Uf, bio sam u tim svatovima, mladi, lijepi ugodni mladenci, al malo policija pokvarile atmosferu kad je došla na platit kaznu…..

Ostavite komentar

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime