O nama

O nama i našem timu

 

 

 

Dobro došli na web sajt svijet-kamiona.com

Web sajt svijet-kamiona.com je nastao sa ciljem da se brzo i što jednostavnje ramjenjuju informacije o transportu i logistici. Na našem web sajtu čitaćete tačne, ažurne i provjerene informacije… A kako bih naša stranica napredovala i bila još zanimljivaija pozivamo vas da nam šaljete vaše teme, probleme iz firmi i priče sa terena.

Svjet-kamiona.com autora čine profesionalnci iz oblasti transporta i logistike, novinari sa dugogodišnjim iskustvom i specijalisti za digitalne medije, Internet oglašavanje, Optimizaciju, Odnose sa javnošću i marketing.

Aktivno nas prati i čita publika iz svih zemalja bivše Jugoslavije, što čini tržište od 22 miliona stanovnika.

Autorska prava:

Nije dozvoljeno reprodukovati, povezivati ili koristiti materijal objavljen na veb sajtu bez prethodno dobijenog pisanog odobrenja. Čitaoci mogu postaviti link na svom veb sajtu prema stranici www.svijet-kmaiona.com. Da biste postavili link, morate dobiti pisano odobrenje od www.svijet-kamiona.com

Svijet-Kamiona ulaže napore da obezbedi pouzdane i tačne informacije pre nego što ih dostavi čitaocima. Informacije koje su publikovane na veb sajtu www.svijet-kamiona.com ili su poslate putem elektronske pošte su prezentovane s namerom da se obezbedi pravovremena i tačna infomacija. Informacije su obezbeđene iz izvora za koje www.svijet-kamiona.com smatra da su pouzdani i tačni u trenutku objavljivanja na veb sajtu www.svijet-kamiona.com. Svijet Kamiona se ograđuje od bilo kakve odgovornosti za bilo koji gubitak ili štetu koji mogu nastupiti kao posledica korišćenja ili oslanjanja na bilo koju od informacija iznesenih na veb sajtu www.svijet-kamiona.com.

S poštovanjem,

Svijet Kamiona Team