Proizvođač kamiona MAN odlučio se zahvaliti vozačima kamiona na njihovom napornom radu tokom teškog vremena pandemije koronavirusa. Svaki od njih može računati na besplatnu Šolju kave za kompanije za iznajmljivanje automobila koje pripadaju organizaciji VEDA.

Nakon izvještaja o skandaloznom postupanju s vozačima i zatvorenim sanitarijama , vrijeme je za pozitivne informacije iz inostranstva. Njemački proizvođač kamiona MAN napravio je lijepu gestu kamiondžijama.

Za vrijeme krize povezane s pandemijom koronavirusa, profesionalni vozači čine izvanredne stvari kako bi osigurali da je zemlja opskrbljena potrebnom robom, poput hrane, lijekova i sredstava za higijenu. MAN Truck & Bus Germany želi vam se zahvaliti na ovom trudu. Vozači kamiona sada će dobiti besplatnu Šolju vruće kave na svim stanicama koje pripadaju Vereinigung Deutscher Autohöfe eV (VEDA) “, navodi se u službenom saopćenju proizvođača. 

“Ovo jedinstveno vrijeme pokazuje važan doprinos vozača kamiona i transportnih kompanija pružanju zaliha za cjelokupno stanovništvo”, objašnjava Christoph Huber, direktor MAN Truck & Bus Deutschland GmbH.

Klikom na link možete pronaći kartu sa lokacijama gdje se sve nalazi VEDA grupacija i gdje možete dobiti besplatnu kafu. ( Kliknite OVDE)

1 KOMENTAR

Comments are closed.