Bez njih svet bi potpuno stao

Proglašenje svetske pandemije izazvene virusom COVID-19, vanredno stanje u našoj zemlji i blokada gotovo svih evropskih granica, „ruše“ svet koji poznajemo.

Stotine hiljada obolelih i milioni mobilisanih u zdravstvu ali i na održavanju svakodnevnog života junaci su ovog doba.

Nakon lekara, ljudi kojima moramo pokazati posebno poštovanje su svakako vozači kamiona u domaćem i međunarodnim saobraćaju.

Da nije vozača kamiona u ovom periodu pandemije, junaka koji su svoje zdravlje i živote podredili opštem interesu, rafovi naših prodavnica bi bili prazni, kao i rezervoari benzinskih pumpi, apoteke i bolnice bez najbitnijeg zdravstvenog materijala i lekova.

Pomozimo ovim hrabrim momcima ali i devojkama da brže stigu na odredište, uputimo im osmeh i pokažimo bar sada veliko poštovanje za posao koji rade!!!

Zbog proglašenja pandemije i opasnosti od širenja virusa COVID-19 poštujte savete nadležnih organa! 

2 KOMENTARI

  1. Svakako! Podržavam te hrabre i srčane ljude. Stopirao sam svojevremeno, a i prošlog leta. Oni su prvi koji te povezu! I vožnja sa njima je ono pravo, čak i ako ne govorimo nijedan zajednički jezik. I ovo leto mi je u planu, čekam juli sa rancem na leđima i palcem u vazduhu, da krenem Evropom. Jedino ako ovaj Korona cirkus potraje, pa me spreči…
    Srećan vam put i dobro zdravlje!

Ostavite komentar

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime