Mercedes-Benz dileri počinju najavljivati ​​prodaju dvije nove Actros verzije. Oni koji traže jeftinije vozilo možda će biti zainteresirani za pojednostavljeni Actros F. Ali oni koji traže nešto posebno mogu naručiti Actros Edition 2.

Mercedes-Benz Actros F je proračunska verzija dizajnirana za manje zahtjevne kupce. Za nju je posebno pripremljena nova varijanta kabine, u punoj širini, ali ovješena znatno niže. Postoje samo tri stepenice iznutra, a pod ima tunel motora od 12 cm. Standardno su umjesto kamera ugrađena i ogledala, na ploči s instrumentima nema novih ekrana, a volan i farovi dolaze od starijeg modela.

Actros F možete kupiti i kao kamion i kao krutu šasiju. Na izbor je 17 konfiguracija, sa pogonom 4 × 2, 6 × 2 i 6 × 4, kao i najpopularnije varijante motora. Mercedes-Benz takođe naglašava da u pogledu sigurnosti nema kompromisa. Čak će i u verziji F svaki Actros biti opremljen prednjom kočnicom za nuždu pete generacije koja vam omogućava da se zaustavite čak i ispred pješaka.

Međutim, mnogi drugi dodaci bit će dodatno plaćeni. Kao opciju možete dobiti, na primjer, bočni radar mrtvog kuta, pomoćni klima uređaj, satelitsku navigaciju ili tempomat koji predviđa topografiju. Dakle, ako netko želi, stvorit će stvarno dobro opremljen kamion zasnovan na Actosu F. To bi, na primjer, mogla biti opcija za ljude koji su iz nekog razloga alergični na kontrolne ploče pune zaslona ili kabine s ravnim podovima.

U drugoj krajnosti je Mercedes-Benz Actros Edition 2. To je vrlo skupa ograničena verzija, planirana u 400 primjeraka i potpuno oslonjena na najnoviju tehnologiju. Unutar kabine nalazimo sva četiri zaslona, ​​kućište je prepuno elemenata s LED osvjetljenjem, a na popisu opreme već je šest paketa sa dodacima kao standard.

Verzija Edition 2 dostupna je samo s dvije najveće varijante kabine, a to su Big Space i GigaSpace. Naravno, ne dolazi u obzir bilo koji tunel motora, a oprema uključuje kožne presvlake, ugljenični furnir armaturne ploče i veću varijantu gornjeg kreveta. Postoji čak i namjenski set posteljine koji podsjeća vozača da spava u automobilu s ograničenom serijom.

Kao i kod izdanja 1, koje je pokrenuto povodom derbija pete generacije Actrosa, i boja karoserije je slobodna za odabir. Međutim, ovo se ne odnosi na prednji zid vozila, uključujući rešetku hladnjaka. Ovaj bi uvijek trebao dobiti boju “mjesečevog kamena sive”, što je prepoznatljiva karakteristika verzije Edition 2.

Ostavite komentar

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime